SM w Gostyniu

Zastanawialiście się kiedyś, co stoi za sukcesem wielkich kucharzy?
Przykład Wiesława Bobera pokazuje, że jest to talent i pasja do gotowania. Smak potraw zależy jednak od jeszcze jednej bardzo ważnej rzeczy – jakości składników. Wiesław doskonale zdaje sobie z tego sprawę i od lat używa produktów z Spółdzielni Mleczarskiej w Gostyniu. Dumą napawa nas fakt, że od 3 lat jest także Ambasadorem naszej marki.  

Idąc za przykładem Mistrza, Wy również możecie stworzyć w swojej kuchni dania najwyższej klasy, takie jak farfalle z krewetkami, pietruszką i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym, makaron ryżowy z kurczakiem i warzywami czy wołowinę z warzywami w sosie winno-śmietanowym. Wiesław Bober do ich przygotowania używa naszej gostyńskiej śmietanki UHT 30%, co możecie zobaczyć na poniższych filmikach.

Życzymy, aby Wam również towarzyszył taki szczery uśmiech podczas gotowania!




Czy wiesz, że...?

W 30 roku życia kończy się proces mineralizacji kości, a zgromadzony w nich wapń służy jako rezerwa do końca życia, rozpoczyna się naturalna utrata pierwiastka, najpierw powoli po ok. 1% rocznie, następnie coraz więcej.

Więcej ciekawostek