Jesienna pora sprzyja eksperymentowaniu w kuchni i szukaniu nowych smaków. Warto wykorzystać długie wieczory na wypróbowanie przepisów, których nie mieliśmy jeszcze czasu lub okazji przetestować.
Tym razem polecamy skorzystać z gostyńskiego mleka w proszku. Sprawdzi się ono w przygotowaniu, kultowego już, bloku czekoladowego, pralin, mlecznych kanapek czy bułeczek. Nie bójmy się spróbować czegoś nowego i zaskoczmy domowników!
A Wy, na co macie dziś ochotę?
Poszukajcie inspiracji w naszym filmiku o mleku w proszku!
Zobacz także
Turniej Piłki Nożnej Zakładów Pracy o Puchar Prezesa Spółdzielni Mleczarskiej w Gostyniu z okazji 100 lecia MKS Gostyń – już za nami!
Uważnie słuchamy tego, co macie do powiedzenia na temat naszych produktów.
Pan Krzysztof Paszyk – Minister Rozwoju i Technologii – Poseł na Sejm gościem specjalnym Spółdzielni Mleczarskiej w Gostyniu – krajowego lidera produkującego mleko zagęszczone!